Image of Atıf Kaptan

Atıf Kaptan

Sorry, couldn't find any biography for Atıf Kaptan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 8, 1908 In İzmit ,Türkiye
Movie/TV Credits:
46
First Appeared:
In the movie Dracula in Istanbul 1953-03-04
Latest Project:
Movie Yalan 1976-06-11
Known For
Poster of Karaların Ali
Poster of Dağlar Bulutlu Efem
Poster of Nilgün

Atıf Kaptan Movies Filmography

Movie
Yalan
1976-06-11
Movie
Söyleyin Anama Ağlamasın
Ökkeş Ağa 1976-01-01
Movie
Nöri Kantar Ailesi
Nuriye Kantar'ın Babası 1975-02-11
Movie
Maceraya Bayılırım
Rıfat 1974-02-01
Movie
Destan
Ökkeş Ağa 1974-01-01
Movie
Çapkınım Hovardayım
1974-01-01
Movie
Karaların Ali
1974-06-01
Movie
Battal Gazi'nin Oğlu
Büyücü 1974-10-01
Movie
Kara Murat: Ölüm Emri
Çandarlı Halil Paşa 1974-10-01
Movie
Sezercik Küçük Mücahit
Türk Generali 1974-11-01
Movie
Mountain Wolf
Rahip 1973-12-01
Movie
Savulun Battal Gazi Geliyor
Oba Beyi 1973-11-01
Movie
Umut Dünyası
Fuat Sami 1973-11-01
Movie
Bitirimler Sosyetede
Nurullah 1973-10-01
Movie
Bilal-i Habeşi
Varaka 1973-03-01
Movie
Battal Gazi'nin İntikamı
Kahin 1973-02-01
Movie
İkibin Yılın Sevgilisi
1973-01-01
Movie
Namus
1972-04-01
Movie
Sezercik Yavrum Benim
Memduh 1972-02-01
Movie
Gülizar
Atıf 1972-01-02
Movie
Karmen
1972-05-10
Movie
Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi
Vezir Çakırcı Hamza Paşa 1972-11-01
Movie
Afacan Harika Çocuk
1972-11-09
Movie
Sezercik Aslan Parçası
Avukat 1972-11-01
Movie
Beklenen Şarkı
Selim'in Babası 1971-01-01
Movie
Kerem ile Aslı
1971-01-01
Movie
Linç
Savci 1970-01-01
Movie
Bos Besik
1969-01-01
Movie
İngiliz Kemal
General Harrington 1968-12-17
Movie
Buzlar Çözülmeden
Mahmut 1965-01-08
Movie
Atçalı Kel Mehmet
1964-05-07
Movie
Uçurumdaki Kadın
Ömer 1964-02-25
Movie
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur
1964-10-19
Movie
Suçlular aramizda
Halis Bey 1964-12-07
Movie
Dağlar Bulutlu Efem
1962-01-25
Movie
The Bus Passengers
Mahmut 1961-12-30
Movie
Aşktan da Üstün
Hilmi Paşa 1961-11-20
Movie
Kanlı Firar
1960-12-30
Movie
The Death Curtain
1960-01-01
Movie
Ateşten Damla
Osman Müfit 1960-01-01
Movie
Annemi Arıyorum
Reşit Kaptan 1959-01-06
Movie
Ölmeyen Aşk
Nuri Bey 1959-01-02
Movie
Altın Kafes
Süleyman 1958-01-23
Movie
Nilgün
Mr. Lellan 1954-03-01
Movie
Vahşi Bir Kız Sevdim
1954-01-01
Movie
Dracula in Istanbul
Drakula 1953-03-04