Image of Louiza Podimata

Louiza Podimata

Sorry, couldn't find any biography for Louiza Podimata. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
In Russia
Movie/TV Credits:
9
First Appeared:
In the movie Οικογένεια Παπαδοπούλου 1960-01-01
Latest Project:
Movie Τρελός και πάσης Ελλάδος 1983-05-31
Known For
Poster of Τρελός και πάσης Ελλάδος
Poster of Η Αμαρτία Της Ομορφιάς
Poster of Κραυγή

Louiza Podimata Movies Filmography

Movie
Τρελός και πάσης Ελλάδος
Leukothea Giakoumpa 1983-05-31
Movie
o kyr giorgis ekpaideyetai
Aspasia Kalantzi 1977-09-08
Movie
Ένας Νομοταγής Πολίτης
Aunt Ourania 1974-12-09
Movie
Θέμα συνειδήσεως
Maria 1973-05-10
Movie
Η Αμαρτία Της Ομορφιάς
1972-12-11
Movie
Ο εχθρός του λαού
Mother 1972-04-08
Movie
Κραυγή
1964-11-08
Movie
Τσακιτζής: Ο Προστάτης των Φτωχών
1960-01-01
Movie
Οικογένεια Παπαδοπούλου
Katina Karydoglou 1960-01-01